Μπριζολακια με λιαστη ντοματα - Paolo S ( Italian Chef )

Υλικα :  



3 μπριζόλες χοιρινές καρέ (χωρίς κόκκαλο )
1/2 κουτάλι του γλυκού άλτη
1/4 κουτάλι του γλυκό πιπέρι μαύρο
1 ξερό κρεμμύδι
λιαστή ντομάτα
λευκό κρασί
φασκόμηλο
ζωμός κρεατή (ότι εσείς προτιμάτε )
εκτέλεση :
βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά (σε δυνατή φωτιά )
αφήνουμε το λαδί να κάψει καλά ,ρίχνουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε
για λίγο ,αλευρώνουμε της μπριζόλες και της βάζουμε πανό από το κρεμμύδι .
αφήνουμε έτσι για 5-6 λεπτά ίσως και λίγο παραπάνω όσο να ροδοκοκκινίσουν
μόλις της γυρίσουμε της μπριζόλες προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
,το αλάτι , το πιπέρι , το φασκόμηλο αφήνουμε περίπου τον ίδιο χρόνο με την πρώτη φορά
ίσως λίγο σε πιο δυνατή φωτιά τώρα και σβήνουμε με λευκό κρασί (ξηρό)
προσθέτουμε και λίγο ζωμό κρέατος . το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να δέση .
το σερβίρουμε με πουρέ πατάτας η πολεντα ,
και καλή μας όρεξη !

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More