ΑΡΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΣΕ ΓΑΣΤΡΑ - (ΣΥΝΤΑΓΗ JK)



ΥΛΙΚΑ : 
 
ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ 1 ΚΙΛΟ
2 ΚΙΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΗ
½ ΡΥΖΙ
4 ΑΥΓΑ
200 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
 
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ .
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΑ ΤΟ ΑΛΑΤΟ – ΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ .ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΖΟΥΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ(ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΜΕΤΑ ΤΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΨΗΣΙΜΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ .ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5-7 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ .ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ (Η ΜΠΑΣΙΝΑ ) ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ , ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΩΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ .ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ .ΜΠΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 17-18 ΛΕΠΤΑ .
ΚΑΛΙ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More