ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΨΗΤΗ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ -( ΣΥΝΤΑΓΗ JK )



ΥΛΙΚΑ : 
 
4 ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΑΤΙ
¼ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ
250 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
80 ΓΡ ΛΕΜΟΝΙ ΧΥΜΟΣ
¼ ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
 
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ .
ΑΛΑΤΟ-ΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ .
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ .
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΜΑΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ (Η ΣΕΙΚΕΡ ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ (250ΓΡ)
, ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ (80ΓΡ) ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ .ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ 7 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ Η ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ,
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ .
ΚΑΛΙ ΟΡΕΞΗ .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More