ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ


ΥΛΙΚΑ :
 
3 – 4 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΣΒΕΣΤΟΣΚΟΝΗ
1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
ΦΛΟΥΔΑ ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
ΠΕΡΝΟΥΜΕ 1 ½ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΟΣΚΟΝΗ .ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΗ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ , ΡΟΜΒΟΥΣ , ΤΡΥΓΟΝΑΚΙ ΚΛΠ ..) ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ .
ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΗ .
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ .ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ .ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ .ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More