Carne Asada ( Steak ) - Συνταγή από το Μεξικό




Carne Asada είναι μια μεξικάνικη συνταγή για ψημένο βοδινό κρέας που συνοδεύετε με τορτιλας . Αυτό είναι ένα όμορφο l και νόστιμο γεύμα για κάθε περίσταση.
 
 Συνολικός χρόνος μαγειρέματος : 45 λεπτά
 Υλικα για 6 έως 8 άτομα 
 

3 μπριζόλες βοδινές (2 – 2,5 κιλά)
12 τορτιλας αλευριού
1 / 2 φλιτζάνι τεκίλα
1 / 4 φλιτζανιού χυμό λάιμ
1 / 4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
1 / 4 φλιτζανιού χυμό πορτοκαλιού
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι σάλτσα τοματα
1 φλιτζάνι Γουακαμόλε
2 κουταλάκια του γλυκού Tabasco


Προετοιμασία:
 
Κάνουμε σε ένα μπολ μιξ τους Χυμούς, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τεκίλα, ταμπάσκο, αλάτι και πιπέρι . Προσθέστε το κρέας και το μαρινάρουμε και στις δύο πλευρές. Καλύψτε με μεμβράνη και ψύξτε τα στη συντήρηση , γυρίζοντας το κρέας περιστασιακά για 6 έως 8 ώρες. Προθερμαίνουμε το γκριλ. Τοποθετήστε μερικές σταγόνες του νερού σε κάθε τορτίγια, στοιβάζετε και τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο. Τοποθετήσετε στη σχάρα. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα, διατηρώντας τη μαρινάδα. Τοποθετήστε το στη σχάρα. Γυρίστε της μπριζόλες και τορτίγιες μία φορά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.Της Μπριζόλες της Βουρτσίζετε με την υπόλοιπη μαρινάτα. Μαγειρέψτε τες ανάλογος με τις προτιμήσεις σας (12 έως 15 λεπτά για μέτριες). Κόβουμε της μπριζόλες σε κομμάτια (η λεπτές φέτες)
Βάζουμε μερικά κομμάτια μπριζόλας (η μερικές φέτες μπριζόλας ) σε κάθε τορτίγια με σάλτσα τάματος και Γουακαμόλε και σερβίρουμε.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More