ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ



ΥΛΙΚΑ :
 
• 1/3 ΑΠΟ ΕΝΑ (Ξ) ΚΡΕΜΜΥΔΙ
• ½ ΝΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΟΥΣ
• ΠΡΑΣ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ 2 (ΦΡ) ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
• ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
• 15 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ
• 1 ΑΥΓΟ
• 3 ΦΛΙΤΖ ΤΣΑΓ ΡΥΖΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
• ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ
• 1 ΚΓ ΖΑΧΑΡΗ
• 1 ΚΓ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
 
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ (ΔΥΝΑΤΗ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ
ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ,
, ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ , ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ , ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΑΣ. ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ !

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More