Τονοσαλάτα με αγκινάρες , αβγό και ελιές - (ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ )




ΥΛΙΚΑ :



2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΟΝΟ
10 ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΛΑΔΙ
10 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
4 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 Φ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΦΛΙΤΖ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΛΑΔΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1 - ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΙΚΕΡ ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
2 - ΚΟΨΤΕ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ.ΡΙΨΤΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ , ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΣΟΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΣΑΛΤΣΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More