ΥΛΙΚΑ :
20 ΓΑΡΙΦΑΛΑ
1 ½ ΛΙΤΡΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
2 ½ ΠΤΙΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1 – ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ , ΤΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΡΙΦΑΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
2-ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΛΗΝΟ ΒΑΖΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ .
3-
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ,ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ .
4-ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ .