Ανανάς

Χρόνος: 15 λεπτά

 Υλικά για 6 έως 8

• 1 μεγάλο ανανά, αποφλοιωμένος , χωρίς κουκούτσια και κομμένος σε χοντρές φέτες(3-4
cm )
• 3 / 4 φλιτζανιού τεκίλα λευκή
• 3 / 4 φλιτζανιού μαύρη  ζάχαρη
• 1 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας(2 μπουκαλάκια)
• 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
• παγωτό βανίλια
Εκτέλεση:
Αναμίξτε καλά (δηλαδή ανακατέψτε ) τεκίλα, τη ζάχαρη, βανίλια και κανέλα μαζί μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προθερμάνετε το γκριλ(180 -200). Βάζουμε τον ανανά  στη σχάρα (Θα μπορούσατε να βάλετε τα κομμάτια και σε καλαμάκια για να κάνουν πιο εύκολο το ψήσιμο στη σχάρα). Ραντίστε με το μείγμα που φταίξαμε με τεκίλα, ενώ το ψήνετε  στη σχάρα. Γυρίστε περιστασιακά. Όταν το ψήνεται (ψήνεται περίπου 10 λεπτά). Σερβίρετε ζεστό  και ολοκληρώνεται με μια μεγάλη κουταλιά  του παγωτού βανίλια.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More