ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ - (ΣΥΝΤΑΓΗ JK)



ΥΛΙΚΑ :
 
1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
50 ΓΡ ΑΛΑΤΙ
50 ΓΡ ΠΙΠΕΡΙ
30 ΓΡ ΡΙΓΑΝΗ
50 ΓΡ ΘΥΜΑΡΙ
30 ΓΡ ΞΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
3 ΦΙΛΑ ΔΑΦΝΗ
100 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
100 ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
6 ΦΙΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
 
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΑΣ ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ ,ΔΑΦΝΗ ,ΡΙΓΑΝΗ, ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ .ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΚΤΥΠΑΜΕ ΣΚΟΡΔΟ , ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ . ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΟΠΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΚΟΡΔΟ –ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ . ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕΣΑ – ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ . ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ .ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ .ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ 2 ½ - 3 ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More